Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قم مدیر اجرایی و هماهنگی آموزش جهاد دانشگاهی واحد استان قم گفت: در سال ۱۴۰۰، پنج آزمون برای سه هزار و ۶۶۵ نفر در این نهاد برگزار شد که علیرغم حساسیت و اهمیت برگزاری سلسله آزمون‌ها از حیث علمی و امنیتی؛ تعداد شرکت‌کنندگان به ترتیب در آزمون نهضت سوادآموزی ۲۶۱ نفر، آزمون دانشگاه جامع رضوی ۱۷۷ نفر، آزمون داوری و میانجی‌گری یک هزار و ۵۴ نفر، آزمون قوه قضائیه یک هزار و ۹۸۵ نفر و در آزمون بنیاد مسکن ۱۸۸ نفر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جواد خوش‌آمد، مدیر اجرایی و هماهنگی آموزش جهاد دانشگاهی واحد استان قم، در گفت‌وگو با ایسنا از قم با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در این مرکز اظهار کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی با رویکرد توسعه علم‌آموزی، کسب مهارت و تخصص از اهداف بلندمدت هر مجموعه انقلابی و البته جهاددانشگاهی است؛ ضرورتی مطلق در نظام تحصیلی و پرورشی که جز به عنایت و گستردگی اعتماد جویندگان علم و به‌خصوص جوانان پرانگیزه رقم نخواهد خورد.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی در دپارتمان‌های مختلف آموزشی خود ظرف شش سال، ۷۹ هزار و ۴۳۱ نفر فراگیر داشته است، اضافه کرد: جهاد دانشگاهی در چهارماهه ابتدای سال دو هزار و ۷۶۳ نفر، در سال ۱۴۰۰، ۱۶هزار و ۲۲۴ نفر، در سال ۱۳۹۹، علیرغم شیوع کرونا در کشور ۱۰ هزار و ۸۷۷ نفر و در سال ۱۳۹۸ شامل ۱۳ هزار و ۴۱۷ نفر فراگیر داشته است که دوره‌های آموزشی در ایام کرونا به صورت مجازی و برخط برگزار شد.

خوش‌آمد در تشریح دیگر عملکردهای اجرایی با رویکرد آموزش‌های تخصصی نوین و مهارت‌های پیشرفته جهاد دانشگاهی به برگزاری آزمون‌های استخدامی اشاره کرد و افزود: در سال ۱۴۰۰، پنج آزمون برای سه هزار و ۶۶۵ نفر در این نهاد برگزار شد که علیرغم حساسیت و اهمیت برگزاری سلسله آزمون‌ها از حیث علمی و امنیتی؛ تعداد شرکت‌کنندگان به ترتیب در آزمون نهضت سوادآموزی ۲۶۱ نفر، آزمون دانشگاه جامع رضوی ۱۷۷ نفر، آزمون داوری و میانجی‌گری یک هزار و ۵۴ نفر، آزمون قوه قضائیه یک هزار و ۹۸۵ نفر و در آزمون بنیاد مسکن ۱۸۸ نفر بود.

مدیر اجرایی و هماهنگی آموزش جهاد دانشگاهی واحد استان قم مهمترین دستاوردهای این نهاد را برخورداری از سابقه علمی، عضویت و تعامل با دستگاه‌های اجرایی، نهادها و موسسات عنوان کرد.

وی ادامه داد: برگزاری دو دوره کانون ارزیابی و توسعه شایستگی منابع انسانی از دیگر اقدامات جهاددانشگاهی است که برگزاری دوره‌های آموزشی با سازمان‌ها و مؤسسات آموزشی سال، برگزاری دوره‌های صلاحیت کارمندان دولت در حیطه امور عمران، راه و ساختمان و معماری در سال ۱۴۰۰، برگزاری دروه‌های دفتر امور روستایی و دهیاری‌ها و تدوین و درخواست مجوز برگزاری دوره‌های آموزشی آزاد و سازمانی از دیگر خدمات ارائه شده این مرکز است.

وی گفت: رویکرد تعامل‌ در دستور کار معاونت آموزشی واحد استان قم است و این مهم سبب عقد قراردادها و تفاهم‌نامه‌های همکاری در حوزه‌های آموزشی با ۲۰ سازمان در استان قم بود.

خوشامد یادآور شد: نیازسنجی و تدوین محتوا، شناسایی و بررسی منابع آموزشی دستگاه‌ها و سازمان‌ها و در صورت نیاز برگزاری دوره در محل سازمان‌ها، برش‌های استانی از برنامه توسعه کشور در حوزه آموزش و هدف‌گذاری بر روی آن، رصد ظرفیت‌های سازمان‌ها و دستگاه‌ها در زمینه آموزشی ضمن خدمت کارکنان، مدیران و خانواده‌ها از جمله اقدامات جهاددانشگاهی قم در سال ۱۴۰۰ و چند ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۱ است.

وی یادآور شد: اهمیت ویژه به سازمان‌ها و نهادهای هدف که قبلا با جهاد دانشگاهی همکاری داشته‌اند؛ هم‌چنین شرکت در بیش از ۲۲۰ جلسه حضوری و مجازی در سال ۱۴۰۰ و بیش از ۵۰ جلسه حضوری و مجازی از ابتدای سال ۱۴۰۱ با سازمان‎ها و ارگان‌ها نیز از دیگر اقدامات جهاد دانشگاهی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی منطقه قم برگزاری دوره دوره های آموزشی جهاد دانشگاهی واحد استان قم سال ۱۴۰۰ سازمان ها یک هزار آزمون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۳۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش

رییس جهاددانشگاهی با حضور در محل برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش از روند برگزاری این آزمون بازدید کرد و گفت: برنامه ریزی شده تا نتایج آزمون در نیمه دوم خردادماه ۱۴۰۳ از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام شود.

حسن مسلمی نائینی، رییس جهاددانشگاهی و هیات همراه صبح امروز (جمعه ۱۴ اردیبهشت‌ماه) با حضور در دانشگاه‌های شهید بهشتی و علامه طباطبایی از دو حوزه برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش بازدید کردند.

مسلمی نائینی در حاشیه برگزاری این آزمون با بیان اینکه آزمون فوق با حضور بیش از ۴۰۶ هزار داوطلب به صورت همزمان در ۳۱ استان و ۱۵۴ شهر، ۸۰۲ حوزه و ۱۰۷۷ زیرحوزه در سراسر کشور برگزار شد، افزود: در استان تهران ۱۲ و در شهر تهران ۷ حوزه آزمون به این منظور در نظر گرفته شده است که دانشگاه‌های شهید بهشتی و علامه طباطبایی از جمله حوزه‌های آزمون در شهر تهران هستند.

وی با بیان اینکه آزمون فوق در ۴ رشته شغلی مربی تربیت بدنی و سلامت، امور تربیتی و مشاوره، امور تربیتی و سبک زندگی و مشاور برگزار شد عنوان کرد: با برگزاری این آزمون توسط جهاددانشگاهی ۱۹ هزار و۱۷۴ نفر پس از مراحل مصاحبه و گزینش استخدام وزارت آموزش و پرورش خواهند شد. 

رییس جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه نتایج آزمون کتبی در نیمه دوم خردادماه ۱۴۰۳ از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام می‌شود، مسئولان آموزش و پرورش پیش بینی کرده اند که پذیرفته شدگان مهر ماه مشغول به کار شوند.

وی تیم اجرایی و مدیریتی این آزمون را در سطح کشور با احتساب عوامل اجرایی دانشگاه‌ها بیش از ۱۰ هزار نفر ذکر کرد و گفت: مرکز آزمون جهاد از سال ۱۳۹۶ شروع فعالیت خود را آغاز کرده و در حدود ۶ سال گذشته ۶۵ آزمون برای دستگاه‌های مختلف اجرایی و بخش عمومی برگزار کرده که بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر در مجموع آزمون‌های آن حضور داشته‌اند.

گفتنی است تعداد کل داوطلبان این آزمون ۴۰۶ هزار و ۲۱۴ نفر هستند که از این مجموع ۸۸۶۷۱ نفر (۲۲ درصد) را مردان و ۳۱۷۵۴۳ نفر (۷۸ درصد) را زنان تشکیل می‌دهند. همچنین استان‌های سمنان و قزوین کمترین داوطلب و استان‌های تهران و خراسان رضوی بیشترین داوطلب را داشته‌اند. 

ثبت نام آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش از روز ۱۷ بهمن تا روز ۲۹ بهمن‌ماه ۱۴۰۲ انجام گرفت که در مجموع ۷۹ درصد داوطلبان با مدرک کارشناسی، ۱۶ درصد با مدرک کارشناسی ارشد و ۵ درصد نیز با مدارک دیگر (دکتری، حوزوی و حافظین قرآن) در این آزمون ثبت نام کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، همانگونه که رییس جهاددانشگاهی تاکید کرده‌اند، نتایج کتبی آزمون نیمه دوم خردادماه ۱۴۰۳ از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی (https://hrtc.ir) اعلام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • برگزاری آزمون گسترده استخدامی مشاغل کیفیت بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی هرمزگان
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش
  • برگزاری آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی
  • شرکت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش کردستان
  • آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش صبح جمعه در فارس برگزار شد
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزگار در استان سمنان
  • آزمون استخدامی آموزش و پرورش با رقابت ۹۴۲۵ داوطلب در گیلان برگزار شد
  • رقابت ۱۶ هزار و ۴۷۱ داوطلب کرمانشاهی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش